Skip to content

Shortens Duration & Reduces Severity to treat acute respiratory infections

تاریخچه پلارگونیوم سیدوئیدس / سیدوآیدس

پلارگونیوم سیدوئیدس (Pelargonium sidoides) که با نام ژرانیوم آفریقایی یا ژرانیوم آفریقای جنوبی نیز شناخته می‌شود، گیاهی بومی آفریقای جنوبی، اسواتینی و لسوتو است. این گیاه که به خانواده ژرانیاسی‌ها تعلق دارد، بیشتر در خاک‌های سنگلاخی و مناطق چمنزار رشد می‌کند و به برگ‌های مخملی و گل‌های تیره قرمز تا نزدیک به سیاه شناخته می‌شود.

استفاده تاریخی در پزشکی بومی

پلارگونیوم سیدوئیدس (Pelargonium sidoides) که با نام ژرانیوم آفریقایی یا ژرانیوم آفریقای جنوبی نیز شناخته می‌شود، گیاهی بومی آفریقای جنوبی، اسواتینی و لسوتو است. این گیاه که به خانواده ژرانیاسی‌ها تعلق دارد، بیشتر در خاک‌های سنگلاخی و مناطق چمنزار رشد می‌کند و به برگ‌های مخملی و گل‌های تیره قرمز تا نزدیک به سیاه شناخته می‌شود.

ورود به طب مدرن

شناخت رسمی پلارگونیوم سیدوئیدس در طب غربی از اواخر قرن 19 و اوایل قرن 20 آغاز شد. مشهور است که فردی بریتانیایی به نام «چارلز هنری استیونز» که از بیماری سل رنج می‌برد، طی اقامتش در آفریقای جنوبی با درمانی سنتی بر پایه ریشه این گیاه بهبود یافت. او این درمان را با نام «Umckaloabo» به اروپا معرفی کرد و این نقطه آغاز شناخته شدن این گیاه در طب گیاهی غربی بود.

در اواخر قرن بیستم، علاقه علمی به پلارگونیوم سیدوئیدس به دلیل خواص دارویی آن مجدداً افزایش یافت. محققان ترکیبات فعالی مانند «آمکالین» را از این گیاه جدا کردند که ویژگی‌های ضد میکروبی و ضد ویروسی از خود نشان دادند. این تحقیقات باعث توسعه فرآورده‌های استاندارد شده‌ای شد که در درمان بیماری‌های تنفسی در اروپا و دیگر نقاط جهان به‌کار رفتند.

تحقیقات مدرن و کاربردهای تجاری

در اوایل دهه 2000، مطالعات گسترده‌ای اثربخشی عصاره ریشه پلارگونیوم سیدوئیدس را در کاهش علائم بیماری‌هایی مانند برونشیت حاد، سرماخوردگی و عفونت‌های تنفسی حاد نشان دادند. تولید تجاری این عصاره، که با نام‌های تجاری نظیر «Umckaloabo» و «EPs 7630» شناخته می‌شود، گسترش یافت و به یکی از درمان‌های موفق در داروهای گیاهی تبدیل شد. امروزه این فرآورده‌ها به صورت داروهای بدون نسخه برای درمان بیماری‌های تنفسی خفیف تا متوسط مورد استفاده قرار می‌گیرند.

درمان برونشیت

ماتیس و همکارانش در سال ۲۰۰۳، اثر عصاره پلارگونیوم(پلارژین) را در بزرگسالان مبتلا به برونشیت حاد بررسی کردند. این گروه از محققان یک تحقیق دو سوکور وکنترل شده با دارونما را بر روی بیش از ۴۵۰ بیمار انجام دادند. این مطالعه نشان داد که عصاره پلارگونیوم در مقایسه با دارونما در درمان بزرگسالان مبتلا به برونشیت حاد از نظر کارآیی برتر است. درمان با عصاره پلارگونیوم به وضوح شدت علائم و طول مدت بیماری را کاهش داده و مدت زمان بازگشت به کار را نزدیک به ۲ روز کوتاه می کند. مطالعات مشاهدات بعدی توسط هایدوگل و هگر درسال ۲۰۰۷ انجام شد که تأثیر عصاره پلارگونیوم(پلارژین) را بر روی بیش از ۷۴۰ کودک مبتلا به برونشیت حاد بررسی کردند. محققان تا ۱۴ روز درمان با عصاره گیاه را تحت نظر داشتند. دراین تحقیق برونشیت در پنج علامت خاص خلاصه شد. هایدوگل و هگر نتیجه گرفتند که عصاره پلارگونیوم یک درمان ایمن و مؤثر برای برونشیت حاد است. علاوه بر این ، آنها خاطرنشان کردند که در ۸۸.۳ درصد موارد ، پزشک مستقیم افراد، درمان را موفقیت آمیز ارزیابی کرده است.

درمان سینوزیت

یک مطالعه تصادفی ، دو سوکور و کنترل شده با دارونما برروی ۱۰۳ بیمار مبتلا به سینوزیت حاد توسط باچر و همکارانش در ۱۱ کلینیک در سال ۲۰۰۹ انجام شد. ۶ علامت سینوزیت از جمله سردرد ،انسداد بینی و ترشحات دراین بیماران به مدت ۲۱ روز مورد بررسی قرار گرفت. باچر و همکارانش گزارش دادند ۶۳٪ از گروه عصاره پلارگونیوم(پلارژین) در مقایسه با ۳۷٪ از گروه دارونما ۳ روز زودتر به کار خود بازگشتند. در روز بیست و یکم ، اشعه X سینوس در بیش از ۹۰٪ ازافراد گروه عصاره پلارگونیوم در مقایسه با ۱۰٪ گروه دارونما به حالت طبیعی خود بازگشته بود. باچر و همکارانش نتیجه گرفتند که عصاره پلارگونیوم باید به عنوان خط اول یک روش درمانی حتی در بیمارانی که از رینوسینوزیت حاد منشا باکتریایی رنج می برند، در نظر گرفته شود.

درمان التهاب حنجره و لوزه

التهاب حنجره و لوزه دکتر برزنو بیش از ۱۴۰ کودک مبتلا به لوزه باکتریایی را درسال ۲۰۰۳ دریک آزمایش کنترل شده درمقایسه با دارونما تحت درمان قرارداد. وی تقریباً نیمی از کودکان را با عصاره پلارگونیوم (پلارژین) و مابقی با دارونما تحت درمان قرار داد. بچه ها روزانه ۳ میلی لیتر پلارگونیوم را به مدت ۶ روز مصرف کردند. محققان در این مطالعه درد و التهاب لوزه ها، مشکل در بلع، بزاق ، قرمزی ، تب و سردرد بیماران را تحت نظر داشتند. مطالعه دکتر برزنو برتری عصاره پلارگونیوم در مقایسه با دارونما را تأیید کرد. این مطالعه نشان داد که عصاره پلارگونیوم در کاهش شدت هر ۵ علامت ذکر شده و کوتاه شدن مدت زمان بیماری بسیار موثر است. بهبودی سریع در سه چهارم از بیماران تحت درمان با عصاره پلارگونیوم به وضوح مشاهده شد. همچنین برزنو اظهار داشت که بیش از نیمی از بیماران گروه عصاره پلارگونیوم توانستند پس از دو روز درمان، از وضعیت بد خارج شوند. اما در گروه دارونما، بیش از نیمی از بیماران در روز چهارم هنوز در رختخواب بودند. این محققان تاکید کردند شش روز پس از شروع درمان ، ۸۰٪ از بیماران گروه عصاره پلارگونیوم در مدرسه حاضر شدند، در حالی که تنها ۲۰٪ از بیماران گروه دارونما قادر به از سرگیری مدرسه بودند. موارد ذکر شده نشان دهنده مزیت این روش درمانی در عفونت های حاد دستگاه تنفسی است.

نحوه استفاده از پلارژین

پلارژین به طور طبیعی بی خطر و کاملا مؤثر است.

بسته به شدت علائم، از داروهای دیگری مثل تسکین دهنده درد برای سهولت درکاهش شدت علائم استفاده کنید.

بهتر است بعد از اتمام علائم تا ۲ الی۳ روز مصرف پلارژین ادامه یابد.

برای بدست آوردن بهترین نتیجه و درمان سریع بهتراست پلارژین باظاهر شدن اولین نشانه های بیماری و قبل از عود بیماری استفاده شود.

اگر بعد از ۲هفته مصرف علائم کاهش پیدا نکرد و یا شدت علائم بیشتر شد حتما به پزشک معالج خود مراجعه فرمایید.

پلارژین باعث ایجاد مقاومت میکروبی نمی شود.

عملکرد منحصر به فرد سه گانه

پلارژین با سایر محصولات موجود در بازار متمایز است.
برخلاف سایر روش های درمانی ، پلارژین نه تنها علائم سرفه و سرماخوردگی را در طی مدت زمانی کوتاه کاهش می دهد بلکه علت عفونت را نیز برطرف می کند. بنابراین مدت زمان بیماری را کوتاه می کند و به افراد کمک می کند تا سریعتر بهبود یابند و احساس بهتری داشته باشند.
به همین دلایل پلارژین یکی از بهترین داروهای سرفه و سرماخوردگی در جهان است. این یک نوع عملکرد منحصر به فرد است که عفونت های حاد دستگاه تنفسی مانند سرماخوردگی ، برونشیت حاد ، سینوزیت حاد و لوزه را درمان می کند و برای کل خانواده مناسب است.

روش های مصرف پلارژین

پلارژین در سه فرم مختلف محصول  (قطره ، شربت و قرص) برای رفع نیازهای مختلف موجود است. به طور کلی پلارژین برای بزرگسالان و کودکان از بدو تولد مناسب است.

داروخانه های آنلاین